Contact met Stichting Daendels

Postadres: Langbroekerdijk B8, 3947 BB Overlangbroek.
E-mailadres: info@stichtingdaendels.nl (gebruik a.u.b. onderstaand contactformulier)

Contactformulier

Als u contact wilt hebben met de Stichting Daendels, vul dan onderstaand formulier in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Als u in contact met ons treedt om een financiële bijdrage te vragen, lees dan eerst ons subsidiebeleid en over onze subsidievoorwaarden.

Velden met een * zijn verplicht.

Colofon

Verklaring Gegevensbescherming

In deze verklaring informeren wij u hoe Stichting Daendels opvolging geeft aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Voor wat betreft de persoonsgegevens die wij verwerken geldt het volgende:

  • Wij verwerken uitsluitend persoonsgegevens die wij van uzelf verkrijgen, bijvoorbeeld wanneer u uw gegevens invult op ons contactformulier, u zich inschrijft voor een activiteit die wij organiseren of gegevens aan ons verstrekt in verband met een aanvraag voor een financiële bijdrage.
  • Wij verwerken persoonsgegevens om contact met u te onderhouden, u op de hoogte te stellen van activiteiten die wij organiseren en/of tot uitbetaling van toegekende financiële bijdragen te kunnen komen.
  • De gegevens die wij verwerken zijn uw naam- en contactgegevens en gegevens die noodzakelijk zijn voor uitbetaling van bijdragen.
  • Persoonsgegevens die wij verwerken worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden, niet aan derden beschikbaar gesteld en niet langer bewaard dan noodzakelijk is.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Ook heeft u het recht om uw aan ons gegeven toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens in te trekken of om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens of een verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@stichtingdaendels.nl .